transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-03-2013

Hotelul de Gheata de la Balea Lac organizeaza un concurs foto jurizat de fotograful american Scott Eastman

Hotelul de Gheata de la Balea Lac organizeaza un concurs foto jurizat de fotograful american Scott Eastman

La finalul lunii martie 2013, Hotelul de Gheata de la Balea Lac va fi gazda unui concurs de fotografie, la care sunt bineveniti atat profesionisti, cat si aspiranti la acest statut. Amfitrionul evenimentului va fi fotograful american Scott Eastman.

Candidatii se vor înscrie, gratuit, pana pe 8 martie. Numele celor cinci fotografi care vor intra în competitie vor fi anuntate pe 12 martie. Ceremonia de desemnare si premiere a castigatorului este programata pe 22 martie, la Balea Lac. Concursul va consta într-o sedinta foto, organizata pe parcursul a doua zile, din 21 martie pana în 23 martie 2013, la Hotelul de Gheata de la Balea Lac. Dintre fotografii care vor completa formularul de înscriere, Scott Eastman va alege cinci. Cea mai buna lucrare va fi premiata cu 2.500 de lei.

Taxa de participare la concurs pentru fotografii selectionati este de 250 lei.

Ea acopera o noapte de cazare la Hotelul de Gheata, o noapte de cazare la Cabana Balea Lac, toate mesele - de joi (inclusiv pranz) pana sambata (inclusiv mic dejun) -, o indemnizatie rezonabila pentru bauturi si un drum dus-întors, cu telecabina, la si de la Balea Lac. Valoarea serviciilor oferite este de 1.000 lei. Toti finalistii vor beneficia si de o noapte de cazare gratuita, pentru doua persoane, la Hotelul de Gheata, în sezonul 2014.

Înscriere: Fotografii interesati trebuie sa trimita un link catre site-ul lor sau un portofoliu de zece fotografii, prin www.wetransfer.com, la adresa: scott@eastmanphoto.com, împreuna cu o scurta descriere a activitatii, un CV si informatii de contact.

Detalii juridice: Participantii îsi pastreaza drepturile de autor pentru fotografiile lor. “Hotelul de gheata”, “Concurs foto Hotelul de gheata, cu fotograful american Scott Eastman” si “Eastman Photo SRL” primesc dreptul de a folosi 15 fotografii pentru promovarea Hotelului de gheata, precum si a acestui concurs si a editiilor viitoare. Creditul foto va fi acordat pentru fiecare utilizare a fotografiilor, cu exceptia cazului în care acestea sunt folosite ca miniaturi.

Eligibilitate: la concurs pot participa fotografi profesionisti sau amatori, care au împlinit 18 ani si nu sunt angajati ai Hotelului de gheata sau ai Eastman Photo SRL.

Primul Hotel de Gheata din Europa de sud-est a prins viata în iarna 2005-2006. Avea opt camere cu paturi duble, un bar si un restaurant. Între timp, în vecinatate au mai aparut un Ice Restaurant, un Ice Bar, o biserica de gheata si un Winter Park, pentru iubitorii de schi si snowboard. În fiecare sezon, proiectul cuprinde evenimente, organizate cu prilejul celor mai importante sarbatori, dar si petreceri si evenimente speciale, ale principalilor parteneri si sponsori.

În jur de 8.000 de vizitatori urca în fiecare sezon, la Balea Lac, ca sa viziteze atractia de pe varful Carpatilor. Proiectul de marketing turistic “Hotel of Ice - Balea Lac”, al carui initiator este Arnold G. Klingeis, este realizat de Klingeis Consulting si are ca principal scop promovarea potentialului turistic din Masivul Fagaras, precum si crearea si dezvoltarea unui brand turistic puternic pentru Balea Lac, care sa combine resursele naturale cu un mod inovator si dinamic de agrement.

Scott Eastman este licentiat si absolvent de Master în arte plastice si fotografie, dupa sase ani de studiu universitar în SUA si Anglia. Lucrarile sale pot fi vizualizate pe site-ul personal, eastmanphoto.com, la fel ca si pe agentiile www.gettyimages.com si www.danitadelimont.com, de unde pot fi si cumparate.

Fotografiile sale au fost publicate si expuse în Europa, SUA, Asia si Australia, iar unele fac parte din colectii muzeale sau private în Europa, SUA si Asia. Are în portofoliu imagini din Romania, Armenia, Statele Unite, Canada, Islanda, Italia, Scotia si Germania, precum si fotografii din timpul unor spectacole de teatru sau pe teme religioase.

Mai multe informatii despre Hotelul de Gheata si Scott Eastman pot fi gasite pe www.hotelofice.ro si www.eastmanphoto.com.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lisa
Now I feel stpdiu. That's cleared it up for me
Trish
Thninkig like that shows an expert at work
Krystal
Unparalleled accuracy, unequivocal clarity, and undeniable imopratnce!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar