transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 




A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-12-2013

Kapsch va furniza tehnologia GSM-R pentru calea ferata din Ungaria

Kapsch va furniza tehnologia GSM-R pentru calea ferata din Ungaria

Kapsch CarrierCom va dota cu tehnologia GSM-R o porțiune de peste 900 km a rețelei de căi ferate din Ungaria și, ulterior, va furniza lucrările de întreținere asociate. Beneficiarul proiectului care se ridică la un volum total de aproximativ 46 de milioane de euro este compania de stat maghiară NISZ Zrt. (Nemezeti Inforkommunikációs Szolgáltató). Proiectul este prevăzut a fi finalizat la sfârșitul anului 2015.

Consorțiul câștigător al proiectului, format din Kapsch și compania maghiară de rețele de comunicații MVM OVIT Zrt. (Országos Villamostávvezeték), va instala rețeaua GSM-R în următorii doi ani. MVM OVIT va deține responsabilitatea dezvoltării infrastructurii fizice, în timp ce Kapsch va furniza întreg pachetul de tehnologie pentru rețeaua GSM-R și, de asemenea, a câștigat contractul de întreținere a sistemului pe o perioadă de trei ani.

Soluția end-to-end are la bază o arhitectură scalabilă, de înaltă performanță, care oferă în special funcționalitate extinsă și disponibilitate ridicată. Kapsch va implementa o puternică rețea GSM-R bazată pe tehnologia core 3GPP Release 4, precum și stații de bază de cea mai nouă generație.

De asemenea, ca element central de control pentru toate operațiunile în componența sistemului, va fi inclus un modern punct de control al serviciilor. „Datorită poziției sale geografice, Ungaria este o țară-cheie pentru traficul de tranzit european. Prin urmare, considerăm acest proiect ca fiind o referință deosebit de importantă”, explică Kari Kapsch, CEO Kapsch CarrierCom.

La intersecție de coridoare europene

Implementarea tehnologiei GSM-R în Ungaria este de mare importanță, deoarece trei dintre cele mai importante coridoare feroviare pan-europene trec prin țara vecină. Interoperabilitatea sistemelor de siguranță este, prin urmare, de cea mai mare prioritate pentru buna funcționare a transportului feroviar internațional. Prin ERTMS (European Rail Traffic Management Systems - sistemul european de management al traficului feroviar), Uniunea Europeană a definit un standard care să asigure că transportul feroviar transfrontalier are loc pe baza unui sistem uniform de control, comandă și semnalizare. Unul dintre obiectivele de bază ale ERTMS este de a facilita tranziția de la soluții naționale individuale către un sistem unitar de comunicații radio feroviare în întreaga Europă, cu scopul de a reduce costurile și de a crește securitatea. Sistemul este alcătuit din două elemente principale: un sistem uniform de semnalizare (ETCS European Train Control System – sistemul european de control feroviar) și tehnologia de radio GSM-R.

Soluțiile complete pentru comunicații radio feroviare oferite de Kapsch sunt formate din mai multe elemente individuale – de la componente de infrastructură până la dispozitive de utilizator. În operațiunile feroviare internaționale este esențial ca aceste elemente să lucreze perfect împreună, chiar dacă acestea provin de la diferiți producători. Prin urmare, operatorii de cale ferată se pot baza pe un sistem de siguranță feroviară care satisface cele mai înalte standarde stabilite în propria rețea feroviară națională și pot fi, de asemenea, utilizate în transportul internațional, fără eforturi sau cheltuieli suplimentare.

Kapsch CarrierCom este un integrator global de sisteme și furnizor de soluții end-to-end de telecomunicații pentru operatorii publici și feroviari, pentru organizațiile de transport urban și pentru companiile care au nevoie de soluții de gestionare a activelor în timp real. Prin furnizarea unui set complet de servicii profesionale, alături de soluții de telecomunicații critice pentru sisteme și afaceri, Kapsch CarrierCom este partenerul de încredere pentru clienții din întreaga lume. Parteneriatele strategice și orientarea puternică pe inovație în cele opt centre de cercetare și dezvoltare din Europa și Asia, fac din Kapsch CarrierCom un specialist în domeniul telecomunicațiilor. Kapsch CarrierCom este parte din grupul Kapsch și are sediul central în Viena.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar