transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-03-2013

KFC deschide primul restaurant din Baia Mare

KFC deschide primul restaurant din Baia Mare

Lantul international KFC continuă extinderea în România si deschide pe 7 martie un nou restaurant, în Baia Mare. Noul KFC este situat în centrul comercial Gold Plaza, având o suprafată totală de 171mp. Odată cu această deschidere, KFC România a creat 25 de noi locuri de muncă si preconizează că cifra de afaceri a restaurantului în primul an se va ridica la 700.000 de euro.

„Inaugurarea de la Baia Mare marchează restaurantul KFC cu numărul 49 din România si primul din Maramures“, a declarat Monica Eftimie, Director Marketing KFC. „Deschiderea acestui restaurant face parte din strategia de extindere în România a KFC, iar în perioada următoare ne dorim să continuăm acest trend de crestere. Încercăm să ajungem astfel cât mai aproape de iubitorii brandului KFC, în cât mai multe orase din tară, pentru a le oferi produse proaspăt pregătite si spatii primitoare unde pot lua masa cu familia sau prietenii”, a adăugat Monica Eftimie.

Adresa exactă a restaurantului KFC din Baia Mare este centrul comercial Gold Plaza Baia Mare, etaj 2, Str. Victoriei, nr. 73.

KFC îsi surprinde consumatorii cu locatii inovative, adaptate fiecărui gust, continuând dezvoltarea retelei de restaurante din tară. Astfel, la sfârsitul anului trecut, compania a deschis în Bucuresti primul restaurant din Europa cu design „In-store Prepared”, amenajat într-un spatiu modern, urban, ce oferă clientilor preparate pregătite pe loc, în magazin.Lantul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenta pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise 49 de restaurante KFC atât în Bucuresti, cât si în alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.

De asemenea, KFC România operează si un restaurant la Chisinău, Republica Moldova. Primul restaurant KFC din România a fost deschis în aprilie 1997 pe Blvd. Magheru din Bucuresti.

KFC este cel mai popular lant de restaurante specializat în produse din carne de pui, fiind recunoscut prin Reteta Originală, Extra Crispy, Hot Wings, pui la grătar si sandvisuri de pui proaspăt preparate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Leaidan
Articles like this make life so much siplmer.
Alexavier
I want to send you an award for most helpful inrteent writer.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar