transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 




A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-04-2014

KFC Drive Thru in cadrul Militari Shopping Center

KFC Drive Thru in cadrul Militari Shopping Center

KFC continuă seria deschiderilor de unități Drive Thru cu inaugurarea celui de-al șaselea restaurant de acest tip. Amplasat în parcul comercial Militari Shopping Center, noul restaurant are o suprafață de 370 mp, iar împreună cu parcarea ocupă peste 2.000 mp, beneficiind de spațiu de joacă interactiv pentru copii și 125 de locuri, atât în interior, cât și pe terasa exterioară.

„Continuăm să investim în dezvoltarea de restaurante de tip Drive Thru, inaugurarea noii locaţii din Militari Shopping Center fiind o reconfirmare a succesului pe care acest model îl reprezintă pe piața din România. Pentru clienții noștri aflați mereu în mișcare, restaurantele Drive Thru sunt soluția ideală, oferindu-le produse de pui delicioase, de calitate, proaspăt pregătite în restaurant, într-un timp mediu de servire de aproximativ 60 de secunde. Cu ocazia acestei deschideri, în perioada 1-4 aprilie avem pentru clienții noului restaurant și o ofertă specială: 10 Hot Wings la doar 10 lei!”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Noul restaurant Drive Thru reprezintă o investiție de 700.000 euro și creează peste 55 de noi locuri de muncă. Sistemul de comandă tip fusion, disponibil și în această unitate, permite cea mai mare viteză de servire a clienţilor – aproximativ 60 de secunde, timp mediu valabil pentru comenzile în sală.

Clienţii au la dispoziţie locuri separate pentru a plasa comanda şi pentru a o ridica.

KFC este cel mai popular lanţ de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume şi face parte din grupul YUM!Brands, cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial. KFC este recunoscut prin Reţeta Originală, Extra Crispy, Kentucky Grilled Chicken / Pui pe grătar Kentucky şi Crispy Stripes, Aripioare Picante şi sandvişuri de pui proaspăt preparate. 15.000 de restaurante KFC deservesc zilnic peste 12 milioane de clienţi în 109 ţări.

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network KFC şi numără 52 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar