transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2014

La Targul de Turism al Romaniei, LifeHarbour si Romanian Yachting School ofera pachete turistice si cursuri de yachting

La Targul de Turism al Romaniei, LifeHarbour si Romanian Yachting School ofera pachete turistice si cursuri de yachting

LifeHarbour, singura marină privată din tară care oferă o gamă completă de servicii: servicii hoteliere si restaurant, cursuri de yachting, vânzare si închiriere de ambarcatiuni ale celor mai mari producatori mondiali, servicii portuare si de cheiaj, organizarea unora dintre cele mai ample competitii de yachting din tară si Romanian Yachting School, singura scoală de yachting unde cursantii pot aplica ceea ce învată pe un simulator de punte profesional, ii invita pe cei interesati sa participe la workshopuri în cadrul cărora, în mijlocul ambarcatiunilor, se va discuta despre cum si unde se poate face yachting în România si despre moduri inedite de a petrece timpul liber sau vacantele la mare.

În cadrul Târgului de Turism al României, editia primăvară 2014, marina LifeHarbour Limanu oferă pachete cu discounturi speciale speciale pentru servicii unice în România: taberele LifeKids pentru copii în care acestia iau cursuri de caiac, yachting si stand-up paddle si se distrează în parcul acvatic Aquaglide www.aquaglide.net , un concept nou de parc-aventura pe apă, pachete de vacantă pentru cupluri si familie DUO Retreat si DUO Week, care includ cazare în hotel pe malul apei, cu vedere la yachturi, demipensiune, iesiri pe mare cu yachturi si curs intensiv de sailing, pachete Delta Exploring la pensiunea Pike Inn din Delta Dunării.

Workshopurile vor avea loc la Târgul de Turism al României, 13-16 martie 2014, la Romexpo, la standul LifeHarbour, pavilion C4-C5, stand 49-54, în fiecare zi, între orele 15:00-16:00.

Sesiunile vor fi sustinute de Sorin Iorga, profesor în cadrul Romanian Yachting School, alături de care va fi prezent sâmbătă, 15 martie 2014 si Lucian Mindrută – Creative Marketing Manager Mediafax Group, pasionat de yachting, practicant si participant la cele mai importante competitii din yachtingul românesc.

Toti cei care se înscriu la workshopuri, prin completarea datelor de pe voucherul oferit de organizatori la standul LifeHarbour, intră în tragerea la sorti pentru câstigarea celor patru cursuri de yachting oferite gratuit.

Romanian Yachting School isi asteaptă cursantii doritori să aplice pentru brevet de conducere a ambarcatiunilor de agrement, categoria C+D. Prima grupă începe cursurile din data de 24 martie 2014, iar a doua grupă pe 5 mai 2014. Pretul unui astfel de curs este 500 Eur+TVA, însă toti cei care se vor înscrie la Târgul de Turism al României, vor primi un discount de 40% - pret 300 Eur+TVA.
O grupă este formată din maxim 20 de participanti, iar locurile sunt limitate, având prioritate primii înscrisi. Cursul durează trei saptamani, de luni până joi, între orele 18:30-21:30. Participantii sunt asteptati la sediul scolii din Mogosoaia, Str. Chitila Padure nr 2 bis – showroom NauticLife.

Cursantii Romanian Yachting School au acces la platforma de e-learning de pe site, având suportul de curs si foarte multe informatii de teorie, utile pentru aprofundarea tuturor cunostintelor acumulate în clasă. De asemenea, participantii au ocazia să aplice cele învtate pe un simulator de punte profesional. Partea de practică va fi programată după cele trei săptămâni de teorie si se va desfăsura la marina LifeHarbour.

În 2014, marina LifeHarbour Limanu este co-organizator al Samsung Romania Cup, cea mai de amploare competitie din yachtingul românesc, sustinută de Mediafax Group – www.romaniacup.ro

LifeHarbour Limanu este singura marină privată din România care oferă o gamă completă de servicii în domeniul nautic si turism: vânzare si închiriere de ambarcatiuni ale celor mai mari producatori mondiali, servicii portuare si de cheiaj, servicii hoteliere si restaurant, cursuri de navigatie, organizarea unora dintre cele mai ample competitii de yachting din tară.

LifeHarbour include Floating House, un concept unic de terasă-restaurant plutitor într-o marină. Potentialul de cheiaj al portului este de 260 de locuri. În 2014, LifeHarbour este co-organizator al Samsung Romania Cup, cea mai de amploare competitie de yachting din tară – www.romaniacup.ro.

Romanian Zachting School este singura scoală de yachting din România cu apartenentă la o institutie de învătământ cu înaltă expertiză în domeniul naval, Colegul Nautic Român. scoala are o echipă de profesori si instructori cu expertiză recunoscută, un simulator profesional al puntii de comandă a unei nave/ambarcatiuni (Transas NTPRO-5000), 4 laboratoare tematice destinate instruirii pe competente si două amfiteatre pentru training general, situate în locatiile din Mogosoaia si din marina LifeHarbour Limanu. După orele de teorie, cursantii fac practica pe ambarcatiuni marca Beneteau, la marina LifeHarbour.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar