transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-12-2013

Managerul Oktal.ro a deschis pe Valea Prahovei scoala de ski PINGU Ski

Managerul Oktal.ro a deschis pe Valea Prahovei scoala de ski PINGU Ski

Dan Dumitrescu, Manager al magazinului online Oktal.ro si asociat in cadrul companiei ce detine magazinul, si-a deschis recent o scoala de ski. PINGU Ski este noul brand in lumea sporturilor de iarna, o scoala de ski ce reuneste instructori de ski cu foarte multa experienta pe partie.

"Am decis sa dau curs unei noi provocari in viata mea profesionala, o afacere sezoniera care este alimentata de o pasiune veche. De ce o afacere cu ski? Pentru ca romanii adora muntele si isi doresc sa invete sa practice corect si in siguranta acest sport care ofera atat de multa libertate. Si... poate si pentru a avea un pretext bun pentru a fi mai des la munte in perioada aceasta, caci pe partie vin si deciziile bune de business, inclusiv in privinta dezvoltarii Oktal.ro", marturiseste Dan Dumitrescu, care ii asigura pe clientii magazinului online ca absentele sale de la sediul firmei nu se vor resimti in activitatea site-ului. "Din contra, pentru anul 2014 avem planuri mari la Oktal.ro. Vacanta de iarna este prilej de desenat noi idei si proiecte pentru Oktal.

ro", mai spune Dan Dumitrescu, dovedind ca antreprenoriatul este o stare permanenta, fara concedii, fara pauze. "Cand o faci cu placere, sigur iese mai bine. Fie ca este vorba de comert online, fie ca este vorba de lectii de ski", mai spune acesta.

Pentru a sarbatori noua activitate antreprenoriala a managerului magazinului chiar alaturi de clientii Oktal.ro, a fost lansat si un concurs care ii va aduce pe castigatori chiar la munte, in Sinaia, acolo unde este baza de lucru a PINGU Ski. Cei care se aboneaza la newsletterul Oktal in perioada 8 decembrie 2013 - 7 ianuarie 2014 au sansa de a castiga unul dintre cele 5 week-enduri la ski. Fiecare premiu consta intr-un pachet de 2 nopti de cazare si mic dejun pentru 2 persoane, la Hotel Cota 1400 din Sinaia, plus un voucher de 200 de lei la PINGU Ski. Pentru detalii complete, pagina campaniei poate fi accesata la adresa www.oktal.ro/vacanta-la-ski/aboneaza.php .

PINGU Ski ofera lectii de ski, pe baza de programare, avand oferte speciale pentru cupluri, familii si grupuri organizate. Instructorii sunt pregatiti pentru a oferi lectii, indiferent de nivel, atat adultilor, cat si copiilor. Pentru un cuplu, o ora de instructaj costa 169 de lei, iar pentru familii de 3-4 persoane, pretul este 199 lei. PINGU Ski are o oferta dedicata si pentru companii, oferind lectii de ski in cadrul unor programe de team building. Instructorii PINGU pot oferi o experienta valoroasa fiecarui individ din echipa, realizand in acelasi timp o legatura intre componentii acesteia. Grupul va deveni o echipa mai unita in cadrul companiei, experienta va ajuta cu siguranta in activitatea ulterioara in cadrul firmei. Increderea si respectul intre persoane vor spori, comunicarea va fi mai usoara, mai naturala.

Instructorii PINGU sunt monitori de ski cu experienta, membrii A.M.P.S.R. (Asociatia Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania) – afiliata I.S.I.A ( International Ski Instructors Association). Instructorii PINGU reprezinta o echipa de profesionisti in skiul alpin, profesori de educatie fizica si sport pasionati de turismul montan si aventura.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar