transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 21-01-2014

MasterCard PayPass si Maestro PayPass aduc preturi promotionale la metrou si in Sibiu, tot anul 2014

MasterCard PayPass si Maestro PayPass aduc preturi promotionale la metrou si in Sibiu, tot anul 2014

In 2014, MasterCard mentine directia strategica de sustinere a platilor contactless, lansand o noua campanie derulata in transportul public. Astfel, clientii care vor plati calatoria, direct la portile de acces de la metrou, respectiv in autobuzele din Sibiu, utilizand cititoarele de card semnalizate corespunzator, vor beneficia de un pret promotional pe parcursul intregului an 2014.

Preturile preferentiale sunt disponibile pentru plata contactless cu cardurile MasterCard si Maestro PayPass, emise in Romania si in strainatate. In acest moment, preturile sunt stabilite la 1,4 lei pentru calatoria cu metroul, respectiv 0,89 lei pentru biletul de autobuz din Sibiu.

„Transportul public are un rol instrumental in promovarea platilor contactless si crearea obisnuintei consumatorilor de a plati astfel, rapid si sigur”, a declarat Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, in cadrul MasterCard.

„Invitam toti posesorii de carduri MasterCard si Maestro PayPass sa plateasca direct la poarta de acces de la metrou sau in autobuzele din Sibiu, bucurandu-se in acelasi timp si de pretul special. Credem ca vor fi cuceriti de simplitatea si rapiditatea platilor contactless si vor dori sa repete experienta dupa aceea. In afara de transportul in comun, le stau la dispozitie numeroase hipermarketuri, benzinarii, farmacii, cat si alte locatii din Bucuresti si din tara”, continua acesta.

“Prin sistemul de plata cu card contactless, oferim clientilor nostri cea mai moderna, facila si fiabila modalitate de plata a biletului de calatorie”, declara Adrian Popa, director general al Tursib.

”Pe parcursul celor doi ani de cand operam cu acest sistem, s-a dovedit ca sibienii apreciaza solutiile inovative, astfel incat s-a ajuns ca in luna decembrie 2013, numarul de bilete vandute cu card contactless sa reprezinte peste 8% din totalul biletelor vandute”, completeaza acesta.

Atunci cand clientii platesc in transportul public cu un card contactless sub sigla MasterCard sau Maestro PayPass, contravaloarea calatoriilor este debitata direct din contul de card, fara niciun comision si fara sa mai fie nevoie sa cumpere in prealabil bilet sau cartela.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ryan
fantasy historical There are some facnniatisg time limits on this article but I don92t know if I see all of them center to heart. There may be some validity but I\'ll take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like more! Added to
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar