transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-10-2014

OalaCuBunatati intra pe piata de mancare italieneasca, prin parteneriatul cu Trattoria Verdi

OalaCuBunatati intra pe piata de mancare italieneasca, prin parteneriatul cu Trattoria Verdi

OalaCuBunătăti, brandul de livrare de mâncare românească la oală si lider al segmentului, anuntă intrarea pe piata de mâncare italienească prin încheierea unei colaborări cu Trattoria Verdi, unul din cele mai puternice branduri ale gastronomiei italienesti de pe piata din Bucuresti. Extinderea serviciilor a avut loc în urma unei investitii de 50.000 euro.

“Am intrat pe piată cu un concept inovator, livrare de mâncare la oală si am devenit lideri pe acest segment, cu o cotă de piată de 90%, fiind foarte atenti la nevoile clientilor nostri. Astfel, dorinta de a ne extinde serviciile oferite a venit ca un pas natural, iar în Trattoria Verdi am găsit un partener de încredere care are aceeasi viziune ca si noi. Dorim să îi oferim consumatorului OalaCuBunătăti o varietate cât mai mare de produse dintre care poate sa aleagă. Si nu o să ne oprim aici. Ne-am propus ca acesta să poată comanda orice tip de preparate, gătite special pentru el, la comandă.”, a declarat Alin Stan, Co-Fondator OalaCuBunătăti.

Cu o cifră de afaceri estimată la 2.1 milioane lei în 2014 si preconizări de 4,3 mil.

lei în 2015, OalaCuBunătăti apreciază că parteneriatului semnat cu Trattoria Verdi va aduce o crestere cu 30% a vânzărilor. 

Dacă până acum în meniul OalaCuBunătăti se regăseau 130 de preparate, pregătite de 12 bucătari specializati pe mâncare românească, după încheierea colaborării cu Trattoria Verdi clientii pot alege din 160 de produse. Printre cele mai căutate preparate ale bucătariei românesti se regăsesc salata boeuf, ciorba de văcută si sărmălute din porc si se estimează că, pentru bucătăria italiană, cele mai mari cereri vor fi pentru lasagna, pastele al forno si supele cremă.

“Ne bucurăm că avem ocazia să colaborăm cu un brand atât de puternic, cum este OalaCuBunătăti. Propunerea de parteneriat venită din partea lor ne-a confirmat apetitul pe care românii îl au pentru bucătaria italiană si suntem siguri că noile preparate din meniul OalaCuBunătăti se vor bucura de un real succes. Acestea vor fi gătite într-un procent de 100% de bucătarii Trattoria Verdi si vor avea aceeasi calitate ca si produsele ce sunt servite în locatiile fizice ale brandului.”, a declarat Viorel Bacanu, Fondator Trattoria Verdi.

Preparatele italienesti au fost introduse în meniul OalaCuBunătăti începând cu luna octombrie 2014 si pot fi comandate de pe www.oalacubunatati.ro.

Înfiintată în 2010, OalaCuBunătăti a propus un concept nou pe piata de food delivery din România: mâncarea la oală, Preparatele se gătesc exclusiv la comandă, fără adaos de aditivi sau conservanti. În oferta brandului se regăsesc preparate românesti, aperitive, ciorbe si supe, produse din carne de curcan, pui, porc sau vită, garnituri, dar si deserturi.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar