transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-04-2014

Platinium Travel Management Solutions: Tramp Travel si Happy Tour au lansat la Sibiu primul brand local de Corporate Travel

Platinium Travel Management Solutions: Tramp Travel si Happy Tour au lansat la Sibiu primul brand local de Corporate Travel

Tramp Travel - agentia cu peste 10 ani de experienta pe piata turistica din Sibiu- si Happy Tour- cea mai mare companie de servicii turistice din Romania si lider pe segmentul de corporate travel-  au lansat la Sibiu, in cadrul unui eveniment dedicat exclusiv companiilor, Platinium Travel Management Solutions (www.platinium-tms.ro) - primul brand local de Corporate Travel.

Evenimentul de lansare al noului brand a avut loc la Hilton Sibiu, intr-o ambianta business-cocktail, gazduind totodata si degustarea a patru sortimente de vin ale cramei Avincis: Domnul de Roua Alb, Domnul de Roua Rosu, Rose si  Sauvignon Blanc.

Noul brand lansat, Platinium Travel Management Solutions (Platinium TMS), vine in intampinarea nevoilor companiilor cu o gama completa de servicii turistice pentru calatoriile in interes de afaceri, garantand, astfel, cel mai bun tarif disponibil si cel mai bun raport pret-calitate-locatie. Echipa dedicata de profesionisti asigura prin intermediul Platinium TMS cele mai competitive tarife pentru biletele de avion catre orice destinatie, cazari interne si internationale cu tarife fixe negociate in baza unui numar minim de nopti garantate anual si acces la un sistem de rezervari online cu o baza de peste 150.000 de hoteluri. Prin programul “Platinium Benefits for Your Employees”, Platinium TMS ofera o gama variata de destinatii pentru vacantele angajatilor companiilor partenere, acordand discounturi preferentiale.

Insa cel mai mare avantaj pe care il aduce Platinium TMS companiilor este TDM (Travel Data Management) – un sistem de raportare personalizata de travel prin instrumente de gestionare a bugetului de travel si optimizare a costurilor, urmarind profitabilitatea  companiilor partenere.

Companiile care implementeaza Platinium TMS beneficiaza de avantaje suplimentare speciale: tarife preferentiale, gratuitati pentru organizatorii deplasarilor in grup sau facilitati de plata in rate. De asemenea, prin intermediul noului serviciu de corporate travel sunt facilitate transferurile, asigurarile de calatorie si inchirierea mijloacelor de transport solicitate in diferite destinatii.

Totodata, Platinium TMS asigura asistenta 24/7 pentru situatiile  de urgenta.

Completand gama de servicii oferite, Platinium TMS asigura si organizarea unei game variate de evenimente corporate: congrese, programe educational-medicale, evenimente PR, sedinte de vanzari, sedinte de marketing, conferinte cu experti din diferite domenii, programe de incentivare, etc.

Misiunea Platinium TMS este de a oferi solutii personalizate de corporate travel si de a crea parteneriate avantajoase, prin optimizarea costurilor de travel ale companiilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar