transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-10-2013

Reteaua hoteliera Ibis Romania a inregistrat, in primele 3 trimestre din 2013, o crestere cu 10% a gradului de ocupare a camerelor

Reteaua hoteliera Ibis Romania a inregistrat, in primele 3 trimestre din 2013, o crestere cu 10% a gradului de ocupare a camerelor

Reţeaua hotelieră Ibis România, parte a grupului internaţional Accor, a înregistrat în primele 3 trimestre ale anului 2013 un grad de ocupare de 61% și 126 000 de camere vândute, în creștere cu 10% față de aceeași perioadă a anului 2012.

Ibis operează în România 4 hoteluri de 3***: două în București și câte unul în Constanța și Sibiu.

În total, cele 4 hoteluri au 760 de camere, astfel: 250 de camere la Ibis Bucureşti Gara de Nord, 161 de camere la Ibis Bucureşti Palatul Parlamentului, 154 de camere la Ibis Constanţa şi 195 camere la Ibis Sibiu. În total, rețeaua Ibis are 234 de angajați în România.

Ibis a continuat să se impună pe piața de conferințe și evenimente, segment în care a reușit o creștere cu 15% a numărului de evenimente organizate. In total, 2139 de evenimente și conferințe au fost organizate în cele 4 hoteluri Ibis în primele 3 trimestre din 2013. Cele 4 hoteluri Ibis au 24 de săli de conferinţe si seminarii, cu un total de până la 1650 de locuri.

“Pentru restul anului 2013, estimăm o consolidare a rezultatelor, atât în privința cazărilor, cât și în ce privește segmentul de conferințe și evenimente, în care hotelurile Ibis și-au demonstrat competitivitatea.  Pentru oaspeții care se cazează în hotelurile Ibis din București, Constanța sau Sibiu, avantajul important este că la noi au și camere confortabile, și prețuri realiste, și servicii extinse – de exemplu parcare, internet WiFi de calitate în toate camerele, restaurant în fiecare hotel, bar și gustări non-stop, sau cel mai îndelungat mic-dejun din Europa (de la 4 am până la 12 am).

Iar pentru organizarea de evenimente și conferințe, suntem deciși să ne menținem în topul preferințelor clienților – atât companii românești, antreprenoriale, cât și corporații, care vor să-și optimizeze bugetele de evenimente nerenunțând la standardele de calitate”, a declarat Ioan David, director general Ibis România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
smashing top seo
XkVDB2 Major thankies for the post.Really thank you! Keep writing.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar