transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-03-2013

Sfantul Patrick, sarbatorit si la Hotelul de Gheata

Sfantul Patrick, sarbatorit si la Hotelul de Gheata

Anul acesta, pe harta locurilor din ţara noastră unde a fost organizată o petrecere dedicată zilei Sfântului Patrick- Ziua Naţională a Irlandei, s-a aflat şi Hotel of Ice de la Bâlea Lac, singurul obiectiv de acest fel din Europa de Sud-Est.

Câţiva zeci de turişti, cei mai mulţi dintre aceştia sosiţi din Marea Britanie, dar şi oameni din Statele Unite ale Americii sau români, au ales acest loc inedit din inima Masivului Făgăraş pentru a petrece cea mai cunoscută zi din întreaga lume dedicată unui sfânt.

Chiar dacă, pentru marea majoritate a celor prezenţi duminică la Hotel of Ice, vizitarea într-un asemenea loc a fost o experienţă trăită în premieră, fiecare dintre oaspeţi s-a acomodat repede şi bine la acest mediu, iar la final, toţi au recunoscut că această zi de Sfântul Patrick va rămâne, cu siguranţă, în amintirea lor, pentru unicitatea momentului.

Au contribuit la bunul mers al lucrurilor cantitatea destul de mare de bere verde (bere blondă, combinată cu un sirop special de mentă) consumată cu acest prilej, meniul special pregătit de deţinătorii complexului, dar şi muzica de calitate, ce a asigurat fondul sonor.

O parte dintre cei ce au petrecut St. Patrick la Bâlea Lac a dorit să adauge la această inedită experienţă şi senzaţia deosebită creată de somnul în condiţii similare cu cele de care beneficiază eschimoşii. Astfel, camerele Hotel of Ice şi cele din "satelitul" acestuia (clădirea de igluuri) au fost ocupate de cei mai dornici de adrenalină dintre participanţi.

Aceasta a fost prima petrecere de St. Patrick organizată la Hotel of Ice, organizatorii fiind deja decişi să facă din acest eveniment unul cu tradiţie şi în sezoanele viitoare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
BtUfiN I truly appreciate this article.Really looking forward to read more. Really Great.
Guicho
Well put, sir, well put. I'll ceartinly make note of that.
Kylia
That's the smart thinking we could all beenift from.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar