transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-01-2014

Team building la ski - propunere lansata companiilor de catre Pingu Ski

Team building la ski - propunere lansata companiilor de catre Pingu Ski

Zapada a sosit in sfarsit la munte, iarna s-a instalat in Romania cu foarte mare intarziere. In sfarsit, pasionatii de ski au la dispozitie partii cu zapada naturala, chiar in tara noastra. In acest context, Pingu Ski promoveaza oferta pentru companii, carora le propune o altfel de vacanta pentru angajati - o misiune de team building, la finalul careia echipa va avea sansa sa functioneze mai eficient.

Scoala de ski Pingu poate oferi, prin instructorii sai, lectii de ski indiferent de nivelul participantilor. O astfel de experienta pentru echipele din companii poate fi organizata oriunde pe Valea Prahovei - Sinaia, Azuga, Busteni, Predeal... chiar si in Poiana Brasov. "Participantii se vor destinde si se vor distra, se vor apropia unul de altul, dar lectiile de ski sunt in cele din urma lectii, deci o treaba serioasa aplicata intr-un mod placut – o activitate perfecta de team-building, la indemana tuturor", se precizeaza pe www.pinguski.ro.

Fiind atat de aproape de Bucuresti, dar si de alte mari orase din tara, Valea Prahovei si implicit lectiile de ski sunt accesibile usor chiar si pentru programe de 1-2 zile ori de week-end. Instructorii Pingu Ski pot ajuta pentru realizarea unei experiente inedite pentru companii, putand stabili un program personalizat.

Instructorii PINGU pot oferi o experienta valoroasa fiecarui individ din echipa, realizand in acelasi timp o legatura intre componentii acesteia.

Lectiile de ski sunt placute, ii vor destinde pe toti, vor rezulta amintiri, fotografii si o pasiune comuna la nivelul echipei, promit reprezentantii Pingu Ski.

Grupul va deveni o echipa mai unita in cadrul companiei, experienta va ajuta cu siguranta in activitatea ulterioara in cadrul firmei. Conform Pingu Ski, increderea si respectul intre persoane vor spori, comunicarea va fi mai usoara, mai naturala.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar