transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-03-2014

Tripsta in Romania: crestere de 80% a cifrei de afaceri in 2013

Tripsta in Romania: crestere de 80% a cifrei de afaceri in 2013

Anul 2013 a insemnat o cifra de afaceri de 2.5 milioane de euro in Romania  pentru Tripsta, companie care va continua si in acest an investitiile in dezvoltarea biroului din Bucuresti. Tripsta a alocat un buget de 1.4 milioane RON pentru primii trei ani de activitate ai centrului sau operational din Bucuresti.

Conform reprezentantilor companiei, in 2014 Tripsta isi propune sa ajunga la vanzari totale de circa 4.5 milioane de Euro in Romania, concomitent cu extinderea operatiunilor derulate de biroul de la Bucuresti si cresterea cu 50% a echipei.

"In 2014, estimam ca piata online de bilete de avion va inregistra o crestere de 20-25% comparativ cu anul anterior. De aceea, vom continua investitiile si vom aloca anul acesta aproape 250.000 RON pentru dezvoltarea centrului operational din Romania.

Vom aduce in echipa noi membri in departamentele de operational, marketing si contabilitate pentru a raspunde cerintelor pietei.
Estimam ca, pana la finalul anului 2014, echipa Tripsta Romania va ajunge la peste 60 de angajati", a declarat Marius Negre, Country Manager Romania.

In Romania, Tripsta a inceput sa dezvolte operatiunile in 2012, cand a investit in jur de 400.000 RON pentru lansarea filialei din Bucuresti. Investitiile continua, in principal pentru dezvoltarea de competente care sa sprijine furnizarea de servicii din ce in ce mai complexe atat pe plan local cat si in cadrul grupului. 

In prezent, din Romania sunt gestionate activitatile operationale pentru cele mai importante piete europene, precum Franta, Spania, Marea Britanie, Italia sau Rusia, dar si piete exotice precum Africa de Sud, Noua Zeelanda, Filipine, Hong Kong, etc. Acest lucru a necesitat o crestere sustinuta a echipei din Bucuresti: de la 6 angajati la inceputul lui 2013 la peste 40 de oameni in prezent.
In ceea ce priveste serviciile furnizate, biletele de avion reprezinta 95% din tranzactiile Tripsta atat in Romania, cat si pe plan global, fiind principalul produs comercializat de Tripsta.

Folosirea de tablete si smartphone-uri pentru rezervarea de servicii de turism a inregistrat o crestere importanta in 2013, iar aceasta tendinta se mentine si in perioada urmatoare, dupa cum a relevat si o analiza facuta publica de Tripsta la inceputul acestui an. Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai, grupul Tripsta investeste constant in dezvoltarea versiunii mobile a platformei de rezervari online si va lansa in acest an aplicatii dedicate pentru iOS si Android.

In 2013, cifra de afaceri a Tripsta la nivel international a ajuns la 190 milioane de euro, aproape dublu comparativ cu 2012 (97 milioane de euro). In Romania, Tripsta a avut in 2013 o cifra de afaceri de 2.5 milioane de euro, in crestere cu 80% fata de 2012, si estimeaza ca va ajunge la circa 4.5 milioane de Euro in 2014.

Tripsta are in prezent trei sedii: sediul principal din Atena, cel din Bucuresti care functioneaza ca si centru operational si cel din Sao Paolo (Brazilia), care acopera regiunea Brazilia si America de Sud. Centrul din Bucuresti este primul deschis in afara Greciei si a inregistrat o crestere sustinuta pe parcursul ultimului an, atat din perspectiva serviciilor furnizate pe plan local si la nivelul grupului cat si ca numar de membri ai echipei.

Totul a incepul in 2005 odata cu lansarea Travelplanet24, compania mama a Tripsta, cand CEO & Co-Fondatorul Philipp Brinkmann impreuna cu Co-Fondatorul Kristof Keim au decis sa dezvolte un sistem de rezervari online inovator pe nisa calatoriilor online de pe piata greceasca. La inceputul lui 2010, Travelplanet24 a decis sa patrunda pe noi piete europene sub numele de Tripsta. De atunci, Tripsta s-a concentrat pe construirea brandului, inovare, tehnologie si expansiune.  In prezent, reteaua de 25 de tari in care Tripsta opereaza include Grecia, Germania, Marea Britanie, Polonia, Romania, Italia, Rusia, Turcia, Franta, Spania, Brazilia, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Emiratele Arabe Unite. In 2014 Tripsta si-a continuat expansiunea spre Asia deschizand patru noi piete: Hong Kong, India, Singapore si Filipine, urmând lansarea site-urilor dedicate pentru China, Japonia si Coreea de Sud.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar