transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-02-2014

Tururi gratuite in Istanbul pentru pasagerii care zboara din Constanta cu Turkish Airlines

Tururi gratuite in Istanbul pentru pasagerii care zboara din Constanta cu Turkish Airlines

Pasagerii care zboară de pe Aeroportul International Mihail Kogălniceanu Constanta prin intermediul Turkish Airlines au o oportunitate de a folosi timpul lor de transit pentru a vizita Istanbulul, în loc de a astepta  pur si simplu la aeroport. Excursiile, cu ghizi vorbitori de limba engleza, sunt concepute special pentru acest scop de către TourIstanbul, si oferă trei optiuni de sincronizare în fiecare zi pentru a vedea orasul în timp perioadei de tranzit.
 
Prin oferirea acestei oportunităti călătorilor cu timp de conexiune extinse, Turkish Airlines se distinge de la alte companii aeriene prin transformarea unei perioade lungi de asteptare într-o descoperire încântătoare a Istanbului, una dintre destinatiile premier din lume.
 
Tururile sunt oferite de trei ori, zilnic si sunt concepute pentru a oferi pasagerilor aflati în tranzit o privire de ansamblu rapidă, dar interesantă a Istanbulului. În functie de programul fiecărui pasager, tururi sunt oferite între următoarele intervale orare 09:00-15:00, 09:00-18:00 si 12:00-18:00.

Început în 2009, programul continuă să atragă mai multi participanti în fiecare an, aproximativ 16.000 profitând de ofertă în 2013. Popularitatea tot mai mare a tururilor este o confirmare a faptului că Turkish Airlines aduce o valoare adăugată pentru clientii săi, fără costuri suplimentare.

Pasagerii care doresc să se alăture trebuie să se prezinte la biroul pentru acomodare hotel în sala de sosiri a Aeroportului International Ataturk cu cel putin 30 de minute înainte de începerea turului.


Rezervarea în avans nu este necesară, iar excursiile sunt gratuite pentru toti pasagerii eligibili.
 
Pentru a participa, pasagerii trebuie să aibă timp suficient pentru a finaliza turul. Pasagerii nu pot să se alăture pentru doar o portiune a turului. 
 
Mai multe informatii cu privire la specificul fiecărui tur pot fi găsite la următoarea adresă de internet: www.istanbulinhours.com.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar