transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-04-2013

www.pizzahutdelivery.ro - Pizza Hut Delivery, noul nume al PHD Romania, cu o noua platforma online

www.pizzahutdelivery.ro - Pizza Hut Delivery, noul nume al PHD Romania, cu o noua platforma online

PHD România, serviciul de furnizare de produse la pachet sau prin livrare la domiciliu al Pizza Hut, devine din luna aprilie Pizza Hut Delivery. Campania de rebranding debutează cu introducerea celebrului blat Pan al Pizza Hut în oferta serviciilor de livrare oferite de Pizza Hut Delivery. Blatul Pan este acum disponibil în meniul celor 10 unitati Pizza Hut Delivery din Bucuresti, Iasi si Cluj.

„Procesul de rebranding are ca scop apropierea clientilor de un brand pe care îl apreciază deja foarte mult: Pizza Hut. Noul nume sub care ne prezentăm comunică imediat consumatorilor că suntem Pizza Hut, în varianta delivery”, explică Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery. „Schimbările de rebranding sunt la nivel de naming si identitate vizuală si vom continua să oferim produsele special concepute de Pizza Hut pentru livrare, întotdeauna proaspete si fierbinti. La nivel de produse, noutatea pe care o aducem acum clientilor români este introducerea celebrului blat Pan, atât de îndrăgit în restaurantele Pizza Hut, si în varianta delivery”, a completat Monica Eftimie.

Celebrul blat Pan a luat nastere odată cu înfiintatea companiei Pizza Hut, la sfârsitul anilor ’50, si este încă preferatul consumatorilor din întreaga lume, cu textura sa pufoasă, gustul bogat în interior, crocant si rumen-auriu la exterior.

O dată cu procesul de rebranding, Pizza Hut Delivery are o nouă platformă online - www.pizzahutdelivery.

ro, unde consumatorii pot găsi toate ofertele si informatii despre produse. Noua pagină web prezintă o serie de îmbunătătiri, precum optimizarea pentru mobil si o interfată foarte prietenoasă, care facilitează plasarea comenzii online.

Pizza Hut Delivery este un concept care furnizează produse numai la pachet si prin livrare la domiciliu, nu în restaurant. Loial sloganului “Mereu la timp, mereu fierbinte”, Pizza Hut Delivery va pune în continuare un accent sporit pe serviciile cu care si-a obisnuit clientii, respectându-si promisiunea de a onora orice comandă în maximum 30 de minute si de a livra produse de calitate.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet si prin livrare. Compania a intrat pe piata românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locatii în zona Vitan din Bucuresti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System.

În prezent, Pizza Hut Delivery detine 8 unităti în Bucuresti si 2 în provincie, în Iasi si Cluj - Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel international.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Christopher
Could you please tell me how did you enter into the Entrance gate 1? Did you take suawby? And which suawby station that you got off? thanks
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar