transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-05-2010

Wizz Air a lansat asigurarea in caz de intarziere a zborului

Wizz Air a lansat asigurarea in caz de intarziere a zborului Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low fare - low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est introduce asigurarea de întârziere.

Conform asigurării, în cazul unor întârzieri mai mari de două ore, pasagerii vor primi un credit de 420 RON pe care îi pot folosi la achiziţionarea de noi bilete Wizz Air sau produse adiţionale.

„Asigurarea de întârziere este cu adevărat un serviciu inovativ. Reprezintă garanţia calităţii zborurilor Wizz Air şi acoperă toate tipurile de întârziere, inclusiv cele cauzate de evenimente care nu se află în controlul Wizz Air, cum sunt condiţiile meteo nefavorabile sau grevele”, a declarat Natasa Kazmer, Director Corporate Communication şi Public Affaris Wizz Air.

Asigurarea de întârziere poate fi achiziţionată foarte uşor, online, în momentul rezervării biletului sau ulterior, folosind opţiunea de adăugare a unui nou serviciu pe wizzair.com sau prin call-center-ul local, cu până la două zile înaintea plecării. Tariful acestui serviciu este de 42 RON/pe zbor/pasager.

Pentru a putea folosi asigurarea de întârziere, pasagerii trebuie să aibă un cont Wizz Air, care se crează automat de sistem în momentul înregistrării pe site-ul wizzair.com, iar zborul să aibă o întârziere de două sau mai multe ore faţă de ora programată de aterizare.
Creditul de 420 RON va fi transferat automat în contul pasagerului înregistrat în curs de 7 zile de la întârzierea zborului şi este valabil pentru un an de la primirea sumei..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Cheap software online
dab3Cl The Author is crazy..!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar