Cel de-al treilea concurs si ultimul din "trilogia" concursurilor profesionale anuale, cel pentru ospatari, se va desfasura pe 24 noiembrie la Arad si a pregatit probe diverse pentru concurenti, informeaza un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.
Intre aceste probe se numara servirea si decantarea vinului, prepararea si servirea biftec-ului tartar, proba spectaculoasa de flambare a unui fruct la alegere si metoda corecta de servire a branzeturilor.
Juriul ce va urmari si nota cei sapte concurenti este alcatuit din persoane cu vasta experienta in domeniu - Radu Enache – Presedinte si Director General al lantului hotelier Continental, Cornelia Toma, expert Bar-Restaurant THR - CH, Cristian Lupu, sommelier Cramele Recas, Bogdan Dumitrescu, F&B Manager al restaurantului Casa Iancului, Paul Soare, expert Bar-Restaurant THR - CH si Cezar Ioan, jurnalist profesionist al unor publicatii de specialitate, editor al primei publicatii lunare despre vin, Connaisseur, si membru fondator al clubului "Presa de vin".
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©
.