transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-01-2009

Finala Bar Master Competition, 29 ianuarie 2009

Finala Bar Master Competition, 29 ianuarie 2009

15 barmani din toata ţara se vor lupta pe 29 ianuarie, pentru Marele Premiu - Bar Master Competition. Concurenţii care vor fi prezenţi în ultima fază a Bar Master Competition s-au calificat obţinând cele mai mari punctaje pe parcursul competiţiei, în cele patru etape zonale desfaşurate în Bucuresti (iunie), Mamaia (iulie), Timişoara (septembrie) şi Cluj (octombrie). Cei 15 concurenţi vor incepe cu proba de calificare (Working Flair).

În cea de a doua şi ultima probă (Free Style) vor accede cei mai buni 10 barmani, cei care au acumulat cele mai multe puncte în etape şi calificările finalei.

 

Free Style este o probă în care fiecare barman va fi liber sa arate tot ceea ce ştie în materie de spectacol de bar. Proba presupune prezentarea unui show propriu, de maxim şapte minute. Nu sunt impuse bauturi, se poate lucra atat cu sticle pline, cât şi goale, se pot prepara băuturi sau nu, cel mai important lucru fiind reacţia din partea publicului.

Juriul va analiza rutina ca un show de bar pe care un profesionist trebuie să îl prezinte în cadrul unui eveniment. Formula deja consacrată a juriului (Marius Gogoaşă, Costin Bucur şi Costin Gogoaşă) va fi completată de renumitul barman englez Neil Garner, reprezentant al BarWizards.

Experienţa internaţională a lui Neil, dar şi faptul că este familiarizat cu România, vor asigura un nivel excelent al jurizării.


Finala acestei ediţii a Bar Master Competition se va desfăsura in restaurantul Champions (JW Marriott), începând cu ora 19.00. Evenimentul este susţinut de De Kuyper, Pitu, Sierra Tequila, Rimerschmid, Pepsi, Prigat şi supervizat de agenţia de barmani profesionişti Exquisite Bar Solutions. Partenerii media ai evenimentului sunt Şapte Seri si Port.ro.

Bar Master Competition (BMC) este liga naţională de barmani organizată de Food & Bar Magazine. Scopul acestui concurs este acela de a oferi un mediu competiţional corect şi provocator tuturor barmanilor din România.

Concursul se desfaşoara după următorul sistem. Începând cu luna iunie, se organizează patru etape de calificare, în care barmanii concurează pentru a acumula puncte.

Food & Bar Magazine este o revistă business-to-business dedicată managerilor şi specialiştilor din sectorul horeca (restaurante, baruri, cafenele, cluburi). Fondată în aprilie 2005, publicaţia s-a impus pe piaţa media ca revista tendinţelor în acest domeniu.

Food & Bar Magazine este o publicaţie a Business Publishing Group, care mai editează publicaţiile Piaţa - revista bunurilor de larg consum, Pharma Business - revistă de management medical şi farmaceutic, Financial Director şi Modern Buyer - revista achizitorilor din Horeca şi Retail.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Steph
A good many vaballues you\'ve given me.
Jazlynn
In awe of that anwesr! Really cool!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar